Kirkenær ballettskole har undervist danseelever i over 60 år. Vi har en lang og stolt historie takket være vår grunnlegger Jorunn Kirkenær, Siri Frømyr som lever og ånder for dansen og våre dyktige pedagoger med sitt brennende engasjement. Våre lokaler har også spilt og spiller sin rolle både i forhold til historien og sine profesjonelle kvaliteter.

Ledelse

Siri Frømyr startet sitt liv med dans som fireåring hos Even Kirkenær på Abildsø skole. Etter kort tid ble hun med i barneballetten og trente både på Abildsø, Hovin og Sørbyhaugen.

Dansepedagoger

Det viser seg at elever som blir undervist i et miljø av glede og trygghet, lærer mye fortere. Kirkenær Ballettskole og våre dyktige dansepedagoger er svært opptatt av dette.

Historie

Kirkenær Ballettskole ble startet av Jorunn og Even Kirkenær i 1955. Huset der ballettskolen også ligger i dag, ble spesialbygget for dans i 1962 og rommet både ballettskolen og familien Kirkenær.

Galleri

Det sies at bilder forteller mer enn tusen ord, så ta en titt i våre bildegallerier. Her kan du se fra gamle dager, forestillinger, fra ballettsalen og mer.

UTLEIE AV LOKALER

Mange mennesker tenker på Jorunn Kirkenær Ballettskole som det vesle blå huset på åsen. Man verdsetter det varme interiøret og den hyggelige stemningen. Vi leier ut vårt dansestudio til profesjonelle dansekunstnere og prosjekter, les mer her.