Dansen er for alle - og det er aldri for sent å begynne, eller ta en kjær barndomshobby fram igjen! 

Kirkenær Ballettskole forbindes gjerne med barnedans, men helt fra starten hadde Jorunn timer også for voksne, og vi har et bredt tilbud for alle nivåer! For voksne og senior underviser vi i dansestilene Klassisk Ballett og Jazzballett, samt timer i Pilates. 

Alle foreldre ved ballettskolen får gratis prøvetime på nye kurs, og vi utfordrer deg herved til å hoppe i det, og kjenne dansegleden her hos oss! 

Senior Ballett
En herlig ballettklasse for senior på åpent nivå - ingen forkunnskaper behøves. Gjennom klassisk ballett trener vi balansen, bevegelighet, styrke i holdning og ben, koordinasjon og rytme - til vakker klassisk musikk. Vi trener hjernen og kroppen samtidig, og dette er årsaken til at å trene dans er ekstra sunt for kroppen. 

Klassisk Ballett Nybegynner
Det fokuseres på grunnleggende teknikk og steg i klassisk ballett, og danner grunnlaget for deltagelse på mer avanserte timer. Perfekt for deg som er helt ny i klassisk ballett!

Klassisk Ballett Litt øvet / Øvet
Timen inneholder øvelser ved barre, i senter av rommet og bevegelser over gulvet. Timen har god treningseffekt for holdningsmuskulatur, armer og ben. Øker bevegelighet, og utfordrer balanse og koordinasjon. For best utbytte bør du ha tidligere erfaring i klassisk ballett.

Øvet / videregående
Våre klasser for voksne "veteraner" er på øvet/videregående nivå. Her får man tekniske og danseriske utfordringer i et avslappet og godt miljø med lav terskel for prøving og feiling og hvor danseglede står i fokus.

Jazzballett - Åpent nivå
Timen kombinerer ulike nivå, og pedagogen legger opp undervisningen ut i fra gruppen. Herlig time med høyt energinivå, danseglede, masse ulike stiler innen Jazz og god treningseffekt. 

Moderne dans
Det er ikke faste kurs i Moderne dans på timeplanen for våren 2019. Vi planlegger kortere kurs, og workshops. Gi oss beskjed dersom du ønsker mer informasjon om dette i tiden fremover.