Dansen er for alle - og det er aldri for sent å begynne, eller ta en kjær barndomshobby fram igjen! 

Kirkenær Ballettskole forbindes gjerne med barnedans, men helt fra starten hadde Jorunn timer også for voksne, og vi har et bredt tilbud for alle nivåer! For voksne og senior underviser vi i dansestilene Klassisk Ballett og Jazzballett, samt timer i Pilates. 

Alle foreldre ved ballettskolen får gratis prøvetime på nye kurs, og vi utfordrer deg herved til å hoppe i det, og kjenne dansegleden her hos oss! 

Klassisk Ballett Nybegynner / Litt øvet
Det fokuseres på grunnleggende teknikk og steg i klassisk ballett, og timen er lagt opp til både nybegynnere og litt øvede. Timen inneholder øvelser ved barre, i senter av rommet og bevegelser over gulvet. Timen har god treningseffekt for holdningsmuskulatur, armer og ben. Øker bevegelighet, og utfordrer balanse og koordinasjon. 

Øvet / videregående
Våre klasser for voksne "veteraner" er på øvet/videregående nivå. Her får man tekniske og danseriske utfordringer i et avslappet og godt miljø med lav terskel for prøving og feiling og hvor danseglede står i fokus.

Jazzballett - Åpent nivå
Timen kombinerer ulike nivå, og pedagogen legger opp undervisningen ut i fra gruppen. Herlig time med høyt energinivå, danseglede, masse ulike stiler innen Jazz og god treningseffekt.