Kirkenær ballettskole har undervist danseelever i over 60 år.
Vi har en lang og stolt historie takket være vår grunnlegger Jorunn Kirkenær, og takket vår dyktige ledelse og våre pedagoger med sitt brennende engasjement. Våre lokaler har også spilt og spiller sin rolle både i forhold til historien, og sine profesjonelle kvaliteter. 

 

Ledelse

Else Margrete Sveinsson, Irja Tuchel og Marion Celine Rudsli og driver skolen fra årsskiftet, og er ansvarlige for våren 2018. Informasjon er under oppdatering
 

Dansepedagoger

Det viser seg at elever som blir undervist i et miljø av glede og trygghet, lærer mye fortere. Kirkenær Ballettskole og våre dyktige dansepedagoger er svært opptatt av dette.

Historie

Kirkenær Ballettskole ble startet av Jorunn og Even Kirkenær i 1955. Huset der ballettskolen også ligger i dag, ble spesialbygget for dans i 1962 og rommet både ballettskolen og familien Kirkenær. 

 

Galleri

Det sies at bilder forteller mer enn tusen ord, så ta en titt i våre bildegallerier. Galleriet er under oppdatering
 

tylljenter.jpg

Semesterinformasjon

Her finner du aktuell semesterinformasjon, kleskoder, og trivselsregler for våren 2018
 

SAM_1036.jpg

Betingelser

Her finner du våre betingelser for påmelding og deltagelse på kurs

 

 
 

 

UTLEIE AV LOKALER

Mange mennesker tenker på Jorunn Kirkenær Ballettskole som det vesle blå huset på åsen. Man verdsetter det varme interiøret og den hyggelige stemningen. Vi leier ut vårt dansestudio til profesjonelle dansekunstnere og prosjekter, les mer her.