Vår elev Martina Otilie Sande Lyssand har fått plass ved Ballettlinjen på Ruseløkka! Utdanningen er et samarbeid med Den Norske Opera og Ballett for 8. - 10. trinn og er Norges ledende skole for utdanning av Klassiske dansere. Det er første gang en elev går direkte fra vår ballettskole til Ruseløkka, og hun er en av fem unge dansere som fikk plass i år. Vi er så stolte over den jobben Martina har gjort, og det samarbeidet vi har hatt. Dette er en milepæl i vårt arbeid, og en stor glede for oss som privat ballettskole.

Martina startet å danse på Kirkenær i 2 års alder, og har vært fast inventar hos oss siden da. Hun har jobbet hardt og målrettet og har utviklet seg til å bli en flott danser over disse årene med iherdig trening og deltagelse i Barneballetten. Vi kommer til å savne hennes store smil og glede over dansen, men gleder oss til å følge henne på veien videre.

Om Ruseløkka skole:
"Et elitetilbud i klassisk ballet på ungdomstrinnet gir unge talenter en mye bedre mulighet til å nå et internasjonalt toppnivå som kunstner. Tilbudet har allerede vist sin verdi og kvalitet gjennom økt rekruttering til videre ballettutdanning på høyeste nivå både her hjemme og ved utenlandske skoler. Elever fra de første kullene er til og med allerede engasjert av Nasjonalballetten og utenlandske ballettensembler"

Direktør Astrid Søgnen i Utdanningsetaten

 

Alle oss på Kirkenær Ballettskole

Foto: Kirkenær Ballettskole