Amanda Reims har fått studieplass på Bachelor i Klassisk ballett ved Kunsthøyskolen i Oslo

Vi er så stolte over å kunne fortelle at Amanda Reims (f.2002) vår elev gjennom 12år har fått studieplass på Bachelor i Klassisk Ballett ved Kunsthøyskolen i Oslo (Khio)! Khio er Norges fremste utdanning innen Klassisk Ballett og utdanner klassiske dansere på et høyt internasjonalt nivå. 

Amanda har danset ved Kirkenær Ballettskole fra 4 års alder, og har utelukkende trent ved Kirkenær Ballettskole frem til opptak ved Khio. Fra hun bestemte seg for å satse på Klassisk ballett for omtrent to år siden har hun jobbet beinhardt gjennom opp og nedturer, og hatt et enormt sterkt fokus i treningen. Ballettskolen har det siste året tilrettelagt med privattimer med interne pedagoger, og Melissa Hough, solist ved Den Norske Opera og ballett. 

Vi er så stolte over det vi har fått til sammen - og at vi på Kirkenær Ballettskole har utdannet en av Norges beste ballettdansere på hennes alder! Det er utrolig stort, og en milepel for skolens arbeid. Mest av alt er vi utrolig glade og rørt over å se at hun gjennom sitt iherdige arbeid har gitt seg selv en så stor mulighet, og at hun våger å følge hjertet. 

Å ha fått følge Amanda sin utvikling, har vært en stor inspirasjon for oss på ballettskolen. Det har gitt oss mulighet til å vokse, og utfordre oss som pedagoger og skole til å bli enda bedre. 

Vi gleder oss til å følge med på Amanda videre, og fortsette å jobbe iherdig for alle danserne våre! 

Les mer om Khio her: http://www.khio.no/studier/dans#bachelor-i-klassisk-ballett
Foto av og med Amanda Reims