Vi har startet innsamlingsaksjon for kjøp av ballettskolens hjem i Sørbyhaugen 33!
https://www.spleis.no/kirkenærballettskole

Dere som har vært elever hos oss i noen år vet at vi, og engasjerte politikere i bydelen, siden 2016 har jobbet for å hindre riving av huset i Sørbyhaugen 33. Ballettskolens hjem siden 1962! 

I 2016 glapp huset ut av ballettskolens hender da det ble solgt til Inter Eiendom. Siden da har ballettskolen vært leietaker. Det har vært stor usikkerhet rundt husets og ballettskolens fremtid. Leiekontrakten har vært kortsiktig, og med en skyhøy leie som skalper stort press og usikkerhet for ballettskolen. Ballettskolen har nå leiekontrakt ut 2021, og innen da må vi finne en langvarig løsning!

Ballettskolen har hatt kjøpsopsjon på huset siden 2018 - til en pris på 18. millioner kroner. Vi er en liten ballettskole med ideell drift, og det sier seg selv at 18 millioner er penger vi ikke har. 

Det er ikke aktuelt å gi opp på vårt mål og drøm om å kjøpe tilbake Sørbyhaugen 33! Det er kjempeviktig at ballettskolen nå klarer å skaffe nok midler til kjøp av huset slik at ballettskolen kan leve videre her!

Vårt mål med “spleisen” er å reise 6 millioner kroner i egenkapital for kjøp av huset.
Vår drøm er at alle med hjerte for skolen nå kommer sammen for å sikre ballettskolens overlevelse! Sammen kan vi bevare ballettskolen og "det blå huset på haugen" for dagens og fremtidens barn og unge.

Har du spørsmål?
Vi arbeider med en infoside med presentasjon av vårt arbeid for kjøp av Sørbyhaugen 33 her på nettsiden. Inntil videre ring eller send en mail dersom du ønsker mer informasjon om saken eller innsamlingen.

Vi trenger all hjelp vi kan få! Dersom du, eller noen du kjenner kan bidra i arbeidet håper vi du kan videreformidle saken vår og sette oss i kontakt!