Moderne for unge voksne/voksne, åpent nivå med Putli Jasmine Baldin Hellesen

Tirsdager 20:30 - 21:30
Oppstart uke 38  
12 Ukers Kurs for 1500kr

Liker du deg i flytende og lyriske koreografier? I dette kurset kan jeg garantere nettopp dette. Jeg tar inspirasjon fra release-teknikk og er opptatt av et organisk bevegelsesmateriale, men mest av alt er jeg opptatt av å ha det gøy. Mine klasser har åpent nivå så de passer både for nybegynnere og de med mer danseerfaring. Klassene består av oppvarming, gulvarbeid, senterøvelser, øvelser over gulvet, koreografi og nedkjøling. Kom, så danses vi! 

Biografi

Putli er fra Florø og er 21 år gammel. Hun er bosatt i Oslo og utdanner seg som danser og dansepedagog innen moderne- og samtidsdans ved Norges dansehøyskole. Hun har tidligere vært med i Hordalands ungdomskompani for samtidsdans, «ESC ungdomskompani». For øyeblikket er hun med i «GIRLS Dance Company» som opptrådte på DANS:BARE- festivalen 2017 og er aktuelle med forestilling på Scenehuset 28-29. oktober 2017.